body { margin:0px; } Ministarstvo privrede HNK WOWSlider generated by WOWSlider.com
15.02.2019.

PROJEKT BACAR - ODRŽANA PREKOGRANIČNA RADIONICA NA TEMU PROMOCIJA I MARKETING, II. KLASTER FORUM ZA SEKTOR TURIZMA I IV. REDOVNI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA, TREBINJE

 

Dana 30. i 31. siječnja 2019. godine u hotelu SL Industry uTrebinju, je održana prekogranična radionica na temu „Promocija i Marketing“, organizirana za sektor turizma u sklopu projekta „Bolji pristup rastu: klasteri i konkurentnost-umrežavanje u jadranskom regionu“- BACAR.
Radionicu je organiziralo Ministarstvo gospodarstva HNŽ (MPHNK) i  Područna privredna Komora Trebinje (PPK Trebinje), a na radionici su aktivno sudjelovali predstavnici turizma iz BiH, Crne Gore i Hrvatske.
Cilj dvodnevne radionice je bio razviti zajednički, prekogranični brand za sektor turizma koji će stvoriti njihov dodatni identitet, dati im veću vrijednost. Radionicu je vodila Arijana Miličević, pomoćni ekspert za promociju i brandiranje.
U sklopu radionice održan je i II. Klaster Forum – uspostavljanje tri prekogranične mreže klastera i IV. redovni sastanak projektnih partnera u sklopu projekta BACAR.
Cilj prekograničnih klaster foruma je da se uspostave Mreže prekograničnih klastera za svaki sektor (sektor turizma, sektor kreativne industrije i sektor lokalne hrane) i da se otvoreno razgovara o prekograničnoj suradnji, kako bi se mogao napraviti i Akcijski plan prekogranične suradnje, a koji će biti dio Memoranduma o suradnji za gore navedene mreže.
Događaju je prisustovalo preko trideset sudionika, projektnih partnera i predstavnika turizma, što je medijski popraćeno od raznih televizijskih i radio kuća.

 

 
Posljednje vijesti

.
.
04.07.2019.
Javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta
.
.
09.05.2019.
Obavijest u vezi sa Javnim pozivom 2019. godine
.
.
30.04.2019.
Javni poziv "Subvenicje privatnim preduzećima i poduzetnicima"
.
.
18.04.2019.
Učešće projekta BACAR na Mostarskom sajmu i priznanje za najuspješniji nastup
.
.
09.04.2019.
PROJEKT BACAR NA MOSTARSKOM SAJMU, 09-13.04.2019
 
 
         
  Naslovna
Javni konkursi
Pitanja i odgovori
Arhiva vijesti
Kontakt

Linkovi
Ministarstvo
Djelokrug i osnovni dokumenti
Šema organizacije
Ministar
Savjetnik ministra
Sektori u ministarstvu
Kabinet ministarstva
Sektor za razvoj kantona
Sektor industrije, energetike i rudarstva
Sektor poduzetništva i obrta
Inspektorat
Zakonska regulativa
Zakoni
Dokumenti
Pravilnici
Ostala preuzimanja

         
.
Ministarstvo privrede/gospodarstva Hercegovačko-neretvanskog kantona
Copyright 2014 | Sva prava pridržana